Pet Silk producten

Pet SilkAlle producten van Petsilk kunnen wij leveren. Staat u product er niet bij? Kom langs in de trimsalon daar staan nog veel meer producten en anders bestellen wij het voor U.

Rosemary Mint Shampoo
Deze zachte botanische formule is ontwikkeld voor het reinigen en glad maken van de vacht van uw huisdier. Bevat pure botanische extracten en pepermunt om het haar kracht te geven. Breng een opvallen glans en body met elke wasbeurt naar boven. Maakt het haar zuiver, glanzend en gezond. Deze shampoo kan verdund worden tot 1 op 16 en is geschikt voor honden en katten.
Gebruiksaanwijzing
Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Rosemary Mint Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met Pet Silk Rosemary Mint Rinse.

Rosemary Mint Conditioner
Breng een opvallen glans en body met elke wasbeurt naar boven. Maakt het haar zuiver, glanzend en gezond. Kan verdund worden tot 1 op 16 en is geschikt voor honden en katten.
Gebruiksaanwijzing
Na de vacht gewassen te hebben met Pet Silk Rosemary Mint Shampoo, breng Pet Silk Rosemary Mint Rinse gelijkmatig op en masseer het voor 3 tot 5 minuten grondig in. Spoel de conditioner uit de vacht.

Oatmeal Shampoo
Zachte professionele formule met kruiden voor het reinigen en conditioneren, en zijde voor het inbrengen van vocht bij een gevoelige huid. Help om geïrriteerde huid te verzachten en brengt vocht in bij gevoelige gebieden van de huid. Kan verdund worden tot 1 op 16 en is geschikt voor honden en katten
Gebruiksaanwijzing
Maak de vacht met lauwwarm water nat en breng daarna Pet Silk Oatmeal Shampoo gelijkmatig op. De shampoo goed in masseren en laten schuimen. Uitspoelen en de behandeling herhalen. Hierna dient de vacht grondig te worden nagespoeld. De vacht behandelen met Pet Silk Oatmeal Conditioner en Liquid Silk voor een optimale verzorging.

Oatmeal Conditioner
Zachte professionele formule met kruiden voor het reinigen en conditioneren, en zijde voor het inbrengen van vocht bij een gevoelige huid. Help om geïrriteerde huid te verzachten en brengt vocht in bij gevoelige gebieden van de huid. Kan verdund worden tot 1 op 16 en is geschikt voor honden en katten.
Gebruiksaanwijzing
Na de vacht gewassen te hebben met Pet Silk Oatmeal Shampoo, breng Pet Silk Oatmeal Conditioner gelijkmatig op en masseer het voor 3 tot 5 minuten grondig in. Spoel de conditioner uit de vacht. De vacht nabehandelen met Pet Silk Liquid Silk voor een optimale verzorging.

Liquid Silk Serum
Een professionele formule met zijde extracten om de vacht te conditoneren en te hydrateren. Daarnaast vermindert het een droge vacht, geeft volume, glans en een zijdeachtig gevoel aan de vacht van uw huisdier. Liquid Silk Serum is verkrijgbaar in verpakkingen van 50, 118 en 300 ml.
Gebruiksaanwijzing
Breng bij klitten een paar druppels direct op de klit aan, even inmasseren en dan de klit zachtjes met een kam lostrekken. Voor algemene vachtverzorging breng een paar druppels aan op de handpalm en verwarm deze door de handpalmen tegen elkaar te houden. Masseer dan de Liquid Silk Serum door de vacht. .