Borstels, kammen en andere hulpmiddelen

Nobby Starline Furstar

Nobby Starline FURstar
De Starline FURstar onderscheidt zich door zijn speciale kop, waardoor de overtollige ondervacht en losse haren efficiƫnt en diervriendelijk verwijderd worden zonder het dekhaar aan te tasten. De FURstar is geschikt voor alle honden en katten. De FURstar is vooral optimaal in tijden van rui, gezien dan de verzorging enorm belangrijk is. Bij een juist gebruik ook een ruime vermindering van losse haren in huis, op meubels, op kleding en in uw auto. Helpt tevens het voorkomen van haarballen bij katten. De Starline verzorgingsserie onderscheidt zich door zijn ergonomische zachte kunststofgrip.
De toepassing wordt daardoor optimaal en is aangenaam voor mens en dier.
Leverbaar in 2 formaten (7,6 en 10 cm)


Nobby Starline Klittenmes
Starline klittenmes
De Starline klittenkam (6 mesjes) wordt gebruikt voor de verzorging van draadachtige korte vacht. De Starline verzorgingsserie onderscheidt zich door zijn ergonomische zachte kunststofgrip. De toepassing wordt daardoor optimaal en is aangenaam voor mens en dier.

 

 

 

 


Starline Klittenkam Met Duim
Klittenkam met duim
De Starline klittenkam (9 mesjes) wordt gebruikt voor de verzorging van krullende vachtof lange dichte vacht of harde vacht. Met duimbescherming. De Starline verzorgingsserie onderscheidt zich door zijn ergonomische zachte kunststofgrip.
De toepassing wordt daardoor optimaal en is aangenaam voor mens en dier.

 

 

 


Nobby Starline Luxe Borstel Dubbel
Luxe borstel dubbel
De Starline dubbelzijdige borstel (groot) heeft aan de ene zijde een borstel met stalen pinnen met een beschermend hoesje en aan de andere zijde een nylon borstel. De staalborstel masseert de huid en zorgt gelijktijdig voor een goede doorbloeding, de nylon borstel zorgt voor een verzorgde en glanzende vacht. De Starline verzorgingsserie onderscheidt zich door zijn ergonomische zachte kunststofgrip.
De toepassing wordt daardoor optimaal en is aangenaam voor mens en dier.