Urinebooster.

Heeft U een pup, of een hond die wel eens een klein ongelukje in huis doet? Wij hebben de beste schoonmaakmiddel voor dit soort ongelukjes te koop.

Dier- en milieuvriendelijke geurverwijderaar . Voor het verwijderen van urine- en vlekken op basis van veilige bacteriën met natuurlijk lavendelgeur. Ook te gebruiken bij bloed, uitwerpselen of braaksel.

Urine Buster van Ecopets. Dit product heeft een vernieuwing ondergaan. Zo is het aantal micro-organismen in de vloeistof is verhoogd en is het product makkelijker te bewaren. Het heeft tenslotte een aangename lavendelgeur.

Veel dierenliefhebbers kennen het probleem van urine- en braakselvlekken in huis die een nare geur achterlaten. Ecopets Urine Buster is toepasbaar op alle soorten ondergronden en materialen: tapijt en vloerbedekking, houten, stenen en kunststof vloeren/wanden, alle meubilair en (reeds gewassen) textiel. Het product is ook toepasbaar op geuren en vlekken van uitwerpselen en/of braaksel. Verkrijgbaar in een verpakking van 500 ml.

Eigenschappen

Ecopets Urine Buster is een uniek reinigingsmiddel op basis van een probiotica concept. Zodra deze in contact komen met urinekristallen (de stankveroorzakers), vermenigvuldigen deze componenten zich. Vervolgens hechten ze zich aan de kern van de vervuiling, wat resulteert in een extra grondige, langdurige werking. Doordat alles volledig wordt afgebroken voelen dieren zich niet opnieuw tot de plek aangetrokken en wordt herhaling ten gevolge van markering vermeden.

Gebruiksaanwijzing

Neem eerst de geurbron weg (urine op deppen) en spray de urinegeur- en vlekverwijderaar vervolgens op de bevuilde plek. Laat de spray minimaal 10 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek. In geval van oude en/of hardnekkige urinegeuren en -vlekken: Herhaal de behandeling en dek de plek na het insprayen af met plastic, zodat de urinegeur- en vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat de spray circa 45 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek.

Let op: spuitnevel niet inademen (S23). Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen te gebruiken!

500 ML.€ 9,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *