Pet Silk

Pet Silk producten
Waarom Pet Silk
U geeft uw hond en kat het beste. De beste voeding en dus ook de beste verzorging. Met de verzorgingsproducten van Pet Silk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Pet Silk producten bieden een unieke combinatie van zijde-extracten, kruiden, vitamines en plantenextracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht, maar verwent u deze ook.

Pet Silk gebruikt de ervaring van gebruikers met Pet Silk producten om de producten te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarvoor wordt ook continue onderzoek gedaan in hun eigen laboratorium

Probeer Pet Silk zelf en ontdek wat andere honden- en kattenbezitters al hebben ontdekt: de fantastische werking van Pet Silk.

Waarom zijde
De bouwstenen van het haar zijn aminozuren. Zijde-extracten bevatten 17 verschillende soorten aminozuren. De zijde-extracten in de Pet Silk producten dringen door tot in het haar en verzorgen en herstellen het haar van binnen uit. Hierdoor ontstaat een betere werking dan producten die alleen van buitenaf werken. De professionele combinaties van kruiden, vitamines en zijde-extracten zorgen ervoor dat de vacht een natuurlijke glans krijgt en makkelijk hanteerbaar blijft. Pet Silk past zijde-extracten toe in de gehele vachtverzorgingslijn. Deze lijn bevat o.a. shampoos, conditioners, parfums, kleurshampoos, haarsprays, oliƫn, en vele speciale producten.
Pet Silk en het milieu
Pet Silk maakt uitsluitend milieu vriendelijke- en proefdiervrije vachtverzorgingsproducten. Pet Silk gebruikt daarom ook alleen maar natuurlijke ingrediƫnten zoals zuivere extracten van bloemen en planten. Daarnaast zorgt Pet Silk ervoor dat de verpakking zowel milieu vriendelijk wordt geproduceerd als ook milieu vriendelijk kan worden afgebroken.
Verdunnen van Pet Silk Shampoo en Conditioner
Alle Pet Silk Shampoos en Conditioners zijn zo geconcentreerd dat ze tot 1 op 16 kunnen worden verdund. Gebruik voor het verdunnen een oude shampoo of speciale mixfles. Vul deze met lauwwarm water, voeg hierbij het Pet Silk product en schud de fles totdat het water en het product goed gemengd zijn. Als de vacht in goede conditie is of vaak wordt gewassen kan het product sterk worden verdund, in andere gevallen verdun het product minder of gebruik het geconcentreerd.