Klantenreviews

Honger

Sinds enige tijd verkopen wij hondenvoer van het merk Dog Lovers Gold. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met dit voer. Wij verzoeken onze klanten hun ervaringen met dit voer op deze pagina weer te geven door een reactie te plaatsen.

Ook vinden wij het erg fijn als U ons laat weten hoe het bezoekje van Uw hond in onze trimsalon is geweest.

Alvast bedankt voor uw medewerking:

 

17 reacties op “Klantenreviews

 1. Mijn Suzy was vandaag bij Hettie, in één n woird geweldig
  Ze is weer erm mooie schone Lasha Apsi, ze is helemasl trots met haar nieuwe kapsel
  Dank je wel Hettie, een grote pluim van van mij en mijn kleine Dame van 9 jaar
  Inge en Suzy

 2. Onze hond Reina heeft een krullende vacht, waar we zelf niet altijd goed met de borstel door heen komen. Daarom komt ze sinds een half jaartje bij Hettie om de verzorging van de vacht goed op peil te houden en het bevalt prima. Gisteren is ze ook geweest en ze ziet er weer fris gewassen, gekamd en geknipt uit!

 3. Vanmorgen is onze Luna weer bij Hettie geweest.
  En wat is ze er weer mooi van geworden.
  Geplukt en geknipt, nageltjes weer lekker kort en een heerlijke geur.
  Ben weer dik tevreden

 4. Onze hond Bas is vorige week weer even bij Hettie geweest voor een wasbeurt hij ruikt weer heerlijk en is weer heerlijk glad en weer een kilo haar lichter
  Wij zijn weer zeer te tevreden
  Dus een aanrader als je je hond eens lekker wil laten verwennen door de dames van de Toogwijkhoeve

 5. Vanmorgen heb ik Sarah onze witte herder naar Hettie toegebracht voor haar vachtverzorging. Ze is heerlijk in bad geweest en daarna werd haar vacht onder handen genomen. De vacht voelt nu heerlijk luchtig aan en is zacht. Voor Sarah is het een enorm voordeel dat ze dan niet zo zweet en de haren niet gaan klitten. Ook de oren, pootjes/nagels zijn weer mooi. En haar staart is bijgeknipt zodat die niet meer vies wordt omdat die te lang was en de haren over de grond sleepten. Na zo”n wasbeurt scheelt het een heel stuk in huis met het vinden van haren wat ook een prettige bijkomstigheid is. Sarah ziet er weer prachtig uit, helemaal top Hettie, dank je wel!!!

 6. Gisteren onze hond Kaya weer op mogen halen nadat hij weer getrimd was door Hettie. Zoals altijd ziet hij er weer erg mooi uit. Hettie neemt de tijd voor een goede verzorging en stelt de honden erg op hun gemak. Ik adviseer dan ook altijd iedereen om naar Hettie toe te gaan voor de juiste verzorging van zijn/haar hond.

 7. Onze labradoodle en maltezer zitten al jaren op Dog Lovers Gold passion fish, en doen het er heel erg goed op. Ze poepen 1 a 2 keer per dag een normale drol en hebben een mooie vacht en geen jeuk.
  Wel doe ik er s,avonds een klein beetje vlees van DLG doorheen, dat vinden ze nog veel lekkerder!

 8. In Januari hebben we onze Drent Mailo gekregen, Eerst uiteraard een paar maanden op puppybrok, daarna op dog lovers gold, net als onze anders 2 honden. Mailo doet het er goed op, vacht ziet er prachtig uit.

 9. Hallo Hettie en Ancilla,

  ik wilde nog even laten weten dat we echt heel erg tevreden zijn over het eindresultaat van de trimbeurt van Kaya. Hij ziet er weer prachtig uit!
  Bedankt voor de fijne manier waarop jullie met hem omgaan en het prachtige resultaat.

 10. Onze geweldige Border Collie Max heeft een glutenallergie. Na ruim een half jaar dokteren en diarree over op speciaal voer van de dierenarts. Dit kost echter een fortuin en helaas heeft Max daar nu ook een allergie tegen opgebouwd. Op aanraden van een kennis een week Dog Lovers Gold uitgeprobeerd. Geweldig. Geen diarree meer en nu na een half jaar een prachtig glanzende vacht en betere conditie. Max vind het ook prima want hij komt weer naar de keuken zodra hij zijn bak hoort en kan bijna niet wachten om te gaan eten!!!!

 11. Wat een Leuke foto’s van Noehnoeh. Zo een verschil met toen ie binnen kwam. We hebben erg veel reactie’s gehad Zo mooi als ie is geworden. Noehnoeh is helemaal Happy met zijn “Jas” uit. En zijn baasje natuurlijk ook.

 12. Hoi Tante,

  Wij Sam en Indy zijn erg blij dat we de nieuwe brokken hebben. Ik Indy poep veeeeel minder (scheelt wel 3 bulten), en mijn broertje Sam is veel fitter en speelt nu weer vaker met mij.

  Top lieve tante.

  Pootje van ons

 13. Hettie,

  Hierbij mijn volgende reactie:
  Een van onze honden, Amber, een hollandse herder, had dit voorjaar problemen met haar huid. Ze raakte zijn wintervacht niet kwijt en beet zich helemaal kapot. Deze zomer raakten wij op de braderie in gesprek en kwam een aantal dagen later een zak Dog Lovers Gold halen. Amber knapte hier bijzonder goed van op en heeft nu weer een volle vacht. Ook de kapot gebeten stukken zijn weer helemaal behaard. Ondertussen zetten wij onze andere hond ook aan het zelfde voer. Dit is Tommy, een jack russel. Deze zit aan de prednison voor zijn gezondheid en had altijd last van roos. Hij heeft nu geen roos meer en zit prachtig in zijn vel.

  Ik had het idee dat onze katten niet echt goed voer hadden. Dog Lovers Gold was ons zeer goed bevallen voor de honden. Dus de katten drie stuks, Lotje, Blacky en Bo, aan de Cat Lovers Gold. Wij gebruiken het nu drie weken en het resultaat is verbluffend. Goed in het haar en heerlijk glanzende vachten.

  Hettie, Ik kan je vertellen dat de overgang naar Lovers Gold ons zeer goed is bevallen. Het produkt is super!!!!!!!

 14. Onze Sam lang harige teckel is een probleem hond met eten.Nu zijn we sinds een aantal weken Dog Lover Gold gaan geven. Hij vind het met 1 woord geweldig ,iedere dag is het een feest als er gegeten gaat worden. Nooit meer een volle etensbak laat hij staan. Sam zit nu ook lekker in zijn vel en wat ook heel erg belangrijk is geen bloed meer bij zijn ontlasting.Sam is een hele grote fan van Dog lover Gold

 15. Onze Sam is een Cavalier King Charles van 5 jaar. Hij werd een paar maand geleden lui en had weinig tot geen energie meer. We hebben een Scandinavische brok geprobeerd, maar dit hielp niet veel. Toen maar besloten om Dog Lover Gold te proberen. Sam is vele malen fitter en ziet er gezond uit.

 16. Eind vorig jaar kreeg onze bouvier Dastan dikke rode bulten op zijn poten en liezen. Hij had erge jeuk en kreeg kale plekken in zijn vacht door het bijten/krabben. Na veel onderzoekjes en bloedtesten werd eindelijk duidelijk wat er ‘mis’ is met Dastan. Hij is allergisch voor bepaalde mijten en grassoorten. In het bijzonder voor Engels Raaigras (laten wij nou net tussen de weilanden wonen..).
  De dierenarts zette hem op hypoallergeen voer en we kregen een aantal shampoos en sprays mee. Helaas hielp dat allemaal niet.
  Door het hypoallergene voer kreeg Dastan dunne ontlasting en een doffe vacht, dus toen besloot ik om me meer te verdiepen in hondenvoer. Ik ging op zoek naar een meer ‘natuurlijke’ brok. Zodoende kwam ik bij Dog Lovers Gold uit.
  Dastan krijgt nu al een paar maanden DLG en het resultaat is fantastisch! Mooie vacht, geen jeuk en kale plekken meer, goede ontlasting en ook erg belangrijk: een hond die goed in zijn vel zit! Wij zijn erg tevreden over dit voer en het is een echte aanrader voor alle hondenliefhebbers.

  Groetjes,
  Lana van der Zee
  (en een pootje van Dastan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *